Ullkläder som är mjuka och varma

Vi vill göra de där plaggen som är enkla att välja, varje morgon.

Plaggen att äventyra i, sova i, att gå bort direkt efter föris i. Och det är på det vi valt att hålla vårt fokus!

På plaggen som hamnar på den där stolen där allt som borde tvättas, men kommer åka på en dag till, slängs. Kläderna som tvättas i smyg om natten. Kläderna som blir till bärbara minnen och dessutom plaggen som faktiskt går att köpa om i en större storlek när barnen vuxit ur dem. 

Våra kollektioner kommer därför inte att totalt förnyas från säsong till säsong utan fortsätta att tillsammans växa ihop till en större och större kollektion med tiden. Det här är vår dröm, och så fantastiskt kul att få göra tillsammans! med våra båda hela yrkesliv i och runt omkring modebranschen där vi arbetat med allt ifrån mönsterkonstruktion, försäljning och butiker till PR har vi haft kul nästan hela tiden, men aldrig så kul som med vårt Pompi Dard. Här kan du köpa PompiDARD kläder

Vi är vänner och varandras bollplank sen länge, sammanlagt 5 barn senare, så får vi plötsligt sitta här, på var sin sida av samma skrivbord. Som sagt, en dröm! Pompi Dard börjar litet, tänker växa långsamt och vi leder vårt tänk med orden medvetenhet och självklarhet.

Häng gärna på! Vi är aktiva på instagram & facebook, google+ där kan ni följa oss och Pompi Dard.

Puss & Kram

Helena & Caroline 


Share this post